SALT Seafood Bar

Dinerbon Heemstede SALT Seafood Bar
Adres
Zandvoortselaan 139
2106CM Heemstede
Telefoon
023 7435504
Dinerbon Heemstede SALT Seafood Bar
Dinerbon Heemstede SALT Seafood Bar

Geniet van diverse innovatieve vis gerechten bij SALT Seafood Bar

De naam zegt het eigenlijk al, bij SALT Seafood Bar heb je de keuze uit een breed scala aan visgerechten van de beste kwaliteit. Je geniet van diverse innovatieve vis gerechten, maar ook een verscheidenheid aan vlees behoort tot de mogelijkheden. Het team van SALT Seafood Bar doet er graag alles aan om je een leuke tijd te gven en het vriendelijke personeel staat je graag te woord. Ontvang met je dinerbon bijvoorbeeld advies over bijpassende wijnen, zodat je zeker weet dat jouw avond helemaal compleet is.

Start jouw avond in stijl met oesters bij SALT Seafood Bar

Wist je dat je bij SALT Seafood Bar ook kunt genieten van oesters? Zo weet je zeker dat je jouw avond direct in stijl start. Fruit de mer is ook een optie van de kaart en met een rijke dessertkaart weet je zeker dat je jouw culinaire hart op kunt halen bij SALT Seafood Bar. Bij SALT creëren ze maar al te graag een erg moderne Seafood bar waar je geniet in een hippe vibe. We hebt de keuze uit een seizoensgebonden menu met tal van zeevruchten, zowel in de informele bar als in het elegante restaurant.

SALT Seafood Bar is van van woensdag tot en met maandag geopend

Wanneer kom jij met de dinercheque een keer langs bij SALT Seafood Bar? SALT Seafood Bar is van van woensdag tot en met maandag geopend van 16:00 uur tot 23:00 uur. Om er te allen tijde zeker van te zijn dat je aan kunt schuiven met de dinercheque, is het verstandig om van tevoren even telefonisch te reserveren bij SALT Seafood Bar. Zo weet je zeker dat er voor jou ook een tafeltje vrij is.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10