Chinees Restaurant Libelle

Dinerbon Heerhugowaard Chinees Restaurant Libelle
Adres
Middenwaard 89-A
1703SC Heerhugowaard
Telefoon
072 5317310
Dinerbon Heerhugowaard Chinees Restaurant Libelle
Dinerbon Heerhugowaard Chinees Restaurant Libelle

Chinees Restaurant Libelle

In Heerhugowaard wordt u in chinees restaurant Libelle voorgesteld aan diverse stijlen van de Aziatische keuken. Kom met u dinerbon of dinercheque de Aziatische keuken proberen en laat u verassen door onze keuken. In onze keuken wordt door onze ervaren chef-kok gekookt met eeuwenoude en traditionele kookkunsten. Binnen ons team staat gastvrijheid en betrokkenheid in de bediening centraal. Onze visie luidt daarom: “Ons team streeft ernaar om u niet alleen de heerlijkste Aziatische gerechten aan te bieden maar daarnaast ook top service!”.

In restaurant Libelle zijn met de dinercheque diverse menu’s te kiezen, waaronder het verassingsmenu. Laat u verassen door de kookkunsten van de chef! Dit menu is 3-, 4-, 5- en 6-gangen te krijgen. Buiten de diverse menu’s kunt u er ook voor kiezen om met u dinerbon losse gerechten te bestellen. U heeft dan de keuze uit diverse Chinese, Japanse en Thaise gerechten. Ook aan de kinderen is er gedacht. Zij kunnen hun eigen menu samenstellen en krijgen hierbij een lekker ijsje! Dit kindermenu is voor kinderen tot 12 jaar. Heeft u een dieet of specifieke wensen? Dan staat ons personeel u graag te woord.

Lijkt u dit nou helemaal wat? Pak dan en u dinerbon of dinercheque en kom naar chinees restaurant Libelle gelegen aan de Middenwaard 89 A te Heerhugowaard. Wij zijn geopend op dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.00.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10