De Kolonist

Dinerbon Heerhugowaard De Kolonist
Adres
Middenweg 200b
1701 GG Heerhugowaard
Telefoon
072 - 534 92 02
Dinerbon Heerhugowaard De Kolonist
Dinerbon Heerhugowaard De Kolonist
Dinerbon Heerhugowaard De Kolonist

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Heerhugowaard? Weet dan dat u van harte welkom bent bij Eetcafé de Kolonist aan de Middenweg 200b. Dit sfeervolle eetcafé is zeer centraal gelegen in Heerhugowaard en een bezoek aan het eetcafé met uw dinercheque is dan ook goed te combineren met andere activiteiten in Heerhugowaard! Het eetcafé bestaat uit verschillende sfeergedeelten, waar het allemaal even gezellig is! Ook is er een verwarmde zithoek waar u heerlijk kunt ontspannen met een lekker glas wijn. Is het mooi weer? Neem dan plaats op het gezellig terras dat maar liefst 50 zitplaatsen heeft.

Iedere dag bent u bij Eetcafé de Kolonist vanaf 12 uur welkom met uw dinerbon voor een smaakvolle, lichte lunch. ’s Avonds komt u genieten van alle heerlijkheden van het a la carte menu, waarop u onder andere een kalfsstoofpotje vindt met zacht gegaard vlees dat wordt opgediend met gekookte aardappelen. Probeer ook zeker het vistrio met zalm, sliptong en een spies met overheerlijke gamba’s, geserveerd in een witte wijnsaus of kies voor een heerlijke gevulde paprika met groenten, gebakken rijst en kaas. Alle hoofdgerechten worden standaard geserveerd met verse friet, warme en koude groenten.

Lijkt het u leuk om gezellig te gaan eten bij eetcafé De Kolonist in het centrum van Heerhugowaard? Wacht dan niet langer en reserveer een tafeltje in dit sfeervolle eetcafé. U zal bij uw bezoek warm worden onthaald door het personeel en uw dinercheque is daarbij ook van harte welkom. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10