Goya Heerhugowaard

Dinerbon Heerhugowaard Goya Heerhugowaard
Adres
Coolplein 4-5
1703XC Heerhugowaard
Telefoon
072 7432043
Dinerbon Heerhugowaard Goya Heerhugowaard
Dinerbon Heerhugowaard Goya Heerhugowaard
Dinerbon Heerhugowaard Goya Heerhugowaard
Dinerbon Heerhugowaard Goya Heerhugowaard

Goya is het sushi en grill restaurant in Heerhugowaard. Geniet hier met je dinerbon of dinercheque van het all you can eat concept. Je kan dan onbeperkt genieten van de heerlijke sushi en grill gerechten. Goya is gevestigd aan het gezellige Coolplein. Goya beschikt over het moderne bestelsysteem. Met de mensen met wie je uiteten bent krijg je een tablet. Via deze tablet kan je aangeven welke gerechten je wilt. Door het bestellen via de tablet krijgt u gerechten sneller, omdat het rechtstreeks naar de keuken wordt gestuurd. Goya is ruim opgezet, waardoor Goya toegankelijk is voor iedereen.

Met u dinerbon kunt u kiezen voor twee soorten concepten. De eerste is het all you can eat concept die u vanaf €24.95 p.p. kunt nuttigen en de tweede is het all you can eat concept inclusief drinken dit is in een tijdbestek van 2.5 uur. Het tweede concept is te verkrijgen vanaf €31.95 p.p. met u dinercheque kunt u gebruik maken van de twee heerlijke concepten. Bij beide concepten kunt u gebruik maken van de salade bar en een het dessertbuffet.

Zit u ondertussen te watertanden van deze buffetten? Wacht dan niet langer en pak u dinerbon of dinercheque en maak u reservering. Reserveren kunt tot twee uur van te voren via het online formulier op de website van Goya heerhugowaard of telefonisch door te bellen naar 072-7432043. Wij zijn elke dag van de week geopend. Zondag tot en met donderdag zijn wij geopend van 16.30 tot 22.30 uur en op vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 16.30 tot 23.00. Let op de keuken sluit rond 22.00 uur! Tot ziens bij Goya!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10