Restaurant Herberg Jan

Dinerbon Heiloo Restaurant Herberg Jan
Adres
Kennemerstraatweg 97
1851BB Heiloo
Telefoon
072-2100181
Dinerbon Heiloo Restaurant Herberg Jan

Aan de Kennemerstraatweg in Heiloo staat restaurant Herberg Jan. Dit leuke restaurant of ook wel Grand Café heeft haar deuren geopend voor jong en oud! Het is een sfeervol en gezellig eetcafé waar u voor verschillende gelegenheden terecht kunt. Als u hierheen gaat kunt u nu ook uw dinerbon meenemen! Het restaurant is chique en modern ingericht en heeft een bijzondere sfeer. Het personeel is uitstekend. Zij zijn erg gastvrij en helpen uw vriendelijk met al uw vragen en wensen. Als er dus iets is kunt u dit zeker aan hen laten weten!

Bij Herberg Jan kunt u terecht voor een heerlijk ontbijtje, een lekkere lunch of een verrukkelijk diner en dat allemaal met uw dinercheque! U kunt ok zeker langskomen voor een overheerlijke kop koffie of een borrel. Op de lunchkaart van Herberg Jan staat onder andere specials van Herberg Jan, dit zijn verschillende heerlijke en bijzondere broodjes. Ook kunt u voor de lunch warme broodjes, soep en tosti’s krijgen. Er is heel veel keuze en voor jong en oud zal er ook zeker iets lekkers tussen ziten! Op de dinerkaart staan onder andere heerlijke voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten. Zo is er bijvoorbeeld een steak van de week, een meer voor mannen plank, maaltijdsalades en plates, burger van Heiloo en vis van de markt! Niemand zal iets te kort komen bij Herberg Jan!

U kunt elke dag langskomen vanaf 9:00 uur. Herberg Jan het namelijk u, uw gezelschap en uw dinercheque of dinerbon graag welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10