Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)

Dinerbon Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Adres
Emmastraat 2
1211NG Hilversum
Telefoon
035 - 623 98 59
Dinerbon Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Dinerbon Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Dinerbon Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)

Gelieve uw cadeaukaart niet in de weekenden gebruiken bij Ai Uchi. 

Wilt u de Japanse keuken eens beter leren kennen? Dan is restaurant Ai Uchi de ideale plek voor u om de Dinerbon uit te geven. Het restaurant is gevestigd in het centrum van Hilversum. De gastvrouw ontvangt u graag voor een compleet verzorgd diner in een sfeervolle setting. Ai Uchi is dé specialist als het gaat om authentieke Japanse teppanyaki-gerechten en sushi. De Japanse keuken staat natuurlijk ook bekend om het gebruik van verse producten. Dit proeft u ook zeker terug in de gerechten van Ai Uchi! Reserveer nu via de website en vergeet uw Dinercheque mee.

Het restaurant beschikt over maar liefst 120 zitplekken, verspreid over de teppanyaki-tafel en het loungegedeelte. Dit maakt Ai Uchi een zeer geschikte plek voor een romantisch diner voor twee, een zakelijke afspraak en grote groepen. In ruil voor uw Dinerbon kunt u zowel a la carte als één van de samengestelde menu’s bestellen. Zo leert u echt de Japanse keuken kennen! Het ‘’Ni’’-menu van €24,95 bestaat bijvoorbeeld uit diverse sushi, miso soep, kippasteitjes, gebakken zalmmoot, frisse salade, geflambeerde ossenhaas, gebakken rijst en groenten van de teppanyaki plaat. Uiteraard kunt u ook gewoon zelf uw gerechten uitkiezen met uw Dinercheque. Op de menukaart vindt u diverse sushi, sashimi, nigiri, veel verschillende typische Japanse vlees- en visgerechtjes, soepen en tempura.

Zoekt u een leuke activiteit voor een gezellig avondje uit met uw partner of vriendengroep? Denk dan eens aan het voordelige bioscoopmenu van restaurant Ai Uchi. Deze bestaat uit negen gangen aan culinaire Japanse hoogstandjes en een aansluitend bioscoopbezoek. Dit is echt een gouden combinatie!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10