Apolonia

Dinerbon Hilversum Apolonia
Adres
Spoorstraat 40
1211 GB Hilversum
Telefoon
035-6234997
Dinerbon Hilversum Apolonia
Dinerbon Hilversum Apolonia
Dinerbon Hilversum Apolonia

Aan de Spoorstraat 40 in het Gooise Hilversum vindt u Argentijns Grillroom Restaurant Apolonia. U herkent dit restaurant al van ver aan de opvallende rood-witte voorgevel waarop alvast wordt beloofd dat u aldaar de allerbeste vlees en pizza specialiteiten van het Gooi zult kunnen gaan proeven! Sinds kort kunt u voor deze lekkernijen ook betalen met uw dinerbon en dat is goed nieuws voor de liefhebber van een lekkere Argentijnse steak! In dit kleurrijke restaurant met een vrolijk interieur bent u met uw dinercheque het hele jaar welkom. Er heerst een huiselijke sfeer en een goede prijs-kwaliteitverhouding staat bij Apolonia hoog in het vaandel.

Op het menu staan vele verschillende gerechten, waaronder enkele traditionele Argentijnse vleesgerechten die standaard worden geserveerd met frietjes of gepofte aardappel naar keuze en een lekkere frisse gemengde salade. Bestel de ‘Medallon De Lomo’, een heerlijk stuk malse Argentijnse Ossenhaas of bestel met uw dinerbon ‘Pinacho De Carne’. Dit is een spies met rundvlees, uien en paprika. Naast traditionele rundvlees gerechten kunt u bij Apolonia ook komen genieten van verschillende visgerechten, zoals de ‘Gamba A La Parilla’. Dit is een gebakken tilapia filet die wordt geserveerd met saus van de chef kok.

Kom zelf oordelen of het vlees en de pizza echt de lekkerste zijn van het Gooi en breng een bezoek aan restaurant Apolonia met uw dinercheque! Wij wensen u een fijne avond uit toe  en het team van Apolonia hoopt u snel te mogen ontvangen in hun restaurant aan de Spoorstraat 40 in het mooie Hilversum

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10