Argentina

Dinerbon Hilversum Argentina
Adres
Langestraat 130
1211HC Hilversum
Telefoon
035 - 6237204
Dinerbon Hilversum Argentina
Dinerbon Hilversum Argentina

Let op! Diner Cadeau kan bij dit restaurant niet worden gebruikt bij bezorging en afhalen

U bent uitgenodigd om eens een vorkje mee te prikken bij Argentina. Dit Argentijnse restaurant in Hilversum heeft zich gespecialiseerd in het grillen van de lekkerste steaks en andere vleesgerechten. Wat Chef-kok Carlito met een stukje vlees kan doen is bijna magie. En wat een toeval, u kunt die magie nu ook op uw bord krijgen. Nog mooier is dat u nu ook kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Neem plaats in dit sfeervolle restaurant in het hartje van Hilversum en laat u verrassen door de kunsten van de kok. Zijn expertise omtrent een goed stuk vlees lijkt ongeëvenaard en is dat misschien ook in de wijde omgeving. Het verbaast niemand dat Argentina sinds ze zijn geopend een grote groep vaste gasten heeft verzameld waar menig sterrenrestaurant jaloers op is. Het is voornamelijk de regelmaat waarmee ze terugkeren die het succes van Argentina bestempelen.

Het is niet alleen de magie van de chef die het succes heeft veroorzaakt. Het is uiteindelijk een mengelmoes van factoren die dit voor elkaar krijgt. Zo is er de eigenaar, een enorm vriendelijk persoon die een passie voor zijn restaurant heeft. De bediening die de passie van de eigenaar deelt en dit weet over te brengen op de gasten. En natuurlijk de ongedwongen huiselijke sfeer die het restaurant met zich mee draagt.

U kunt nu ook met een Dinercheque van Diner Cadeau terecht bij Argentina en dan is nu natuurlijk de aangewezen tijd om langs te gaan bij deze horeca topper. Wij kijken uit naar uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10