Boeddha Oriental

Dinerbon Hilversum Boeddha Oriental
Adres
Soestdijkerstraatweg 42A
1213 XD Hilversum
Telefoon
035-6833233
Dinerbon Hilversum Boeddha Oriental
Dinerbon Hilversum Boeddha Oriental
Dinerbon Hilversum Boeddha Oriental

Boeddha Oriental in Hilversum is de perfecte eetgelegenheid voor als u van Oriëntaals eten houdt, maar geen keuze kunt maken tussen de verschillende exotische keukens. Ze serveren hier namelijk zowel Chinese als Indische, Thaise en Japanse specialiteiten. Bovendien accepteren ze ook uw Dinerbon! Boeddha Oriental is een leuke plek voor een gezellig diner voor twee, een familie-uitje of een bedrijfsfeestje. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Vergeet niet om uw Dinercheque mee te nemen naar dit culinaire avontuur!

Boeddha Oriental biedt u het allerbeste van de vele Oosterse kooktradities. Vindt u het leuk om allemaal verschillende gerechtjes te proberen? Dan is het All You Can Eat Menu echt iets voor u! Dan kunt u zo lang u wilt en hoe veel u wilt genieten van heerlijke hapjes. Dit kunt u ook met de Dinerbon bestellen. Dit concept bestaat niet alleen uit sushi, maar is uitgebreid met diverse vis- en vleesgerechten uit alle vier de beroemde keukens. Bestel eerst wat California Rolls met avocado en krab, dan Chinese Wan Tan pasteitjes of Beef Bomboebali. Met meer dan negentig gerechtjes is er volop keus! De vegetariërs aan tafel kunnen ook gemakkelijk mee eten, want er wordt duidelijk op de kaart aangegeven welke gerechtjes geen vlees of vis bevatten.

U kunt uw Dinercheque ook besteden aan een heerlijk groot bord met een Chinese, Indische, Thaise of Japanse specialiteit van de kaart. Wat dacht u van Peking Eend, Babi Pangang, Tepanyaki zalm of Rode Curry met ossenhaas? Dit en nog veel meer Oosterse specialiteiten behoren allemaal tot de mogelijkheden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10