Brasserie 22

Dinerbon Hilversum Brasserie 22
Adres
Kampstraat 22
1211 GE Hilversum
Telefoon
035 6231478
Dinerbon Hilversum Brasserie 22
Dinerbon Hilversum Brasserie 22
Dinerbon Hilversum Brasserie 22

Je wilt met je partner, familie of vrienden gezellig uit eten in Hilversum? Kom dan met je Dinerbon eens naar Brasserie 22. In Brasserie 22 kun je ontspannen en stijlvol dineren in een intieme sfeer en genieten van de vriendelijke en gastvrije service van het personeel. Gezelligheid en sfeer spelen een hoofdrol in Brasserie 22 met gezellige en rustige achtergrondmuziek, een brandend kaarsje op tafel en lekker vers brood met bijpassende kaasjes en boter voor nog meer gezelligheid. Brasserie 22 is overigens gevestigd in het centrum van Hilversum, met in de buurt een parkeergarage waar je de auto kwijt kunt en op een minuutje lopen van het station van Hilversum. Zoek dus je Dinercheque op voor een gezellig avondje culinair ontspannen in Hilversum.

Zowel lunchen als dineren

Met grotere groepen vanaf 10 personen, is het mogelijk om ook bij Brasserie 22 te lunchen. Je kunt de lunch volledig persoonlijk en in overleg met Brasserie 22 samenstellen. Het is ook mogelijk om in plaats van een lunch een high-tea of een high-wine te organiseren vanaf groepen van 25 personen. Dit is heel leuk als je met je Dinerbon een feestje te vieren hebt, dat vooral stijlvol en gezellig moet zijn. Brasserie 22 is gespecialiseerd in goede wijnen, dus bij een high-wine is het mogelijk om heel veel wijnen uit te proberen. Wijn speelt ook bij het diner een grote rol. Het is helemaal niet nodig om een hele fles wijn te bestellen, per gang kun je genieten van een ander glas wijn. Voor het diner heb je de keuze uit a-la-carte dineren of laat je verrassen met een compleet menu van de chef.

Ook voor grotere feesten of catering

Brasserie 22 organiseert ook feesten en partijen voor grotere groepen vanaf 60 personen. Dit kan een bruiloft zijn, een jubileum of een vergadering, je feest wordt tot in de puntjes verzorgt. Overleg met Brasserie 22 wat je wensen zijn en je zult zien dat veel mogelijk is. Heb je thuis een feestje te vieren? Gebruik je Dinercheque dan voor het organiseren van de catering door Brasserie 22. Dit kan een uitgebreide lunch zijn, een diner of zelfs een barbecue. Het voordeel is dat jij niets hoeft te regelen, want goed eten heb je geregeld via Brasserie 22.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10