Cafe Burger

Dinerbon Hilversum Cafe Burger
Adres
Herenstraat 2
1211 CB Hilversum
Telefoon
035 - 623 9999
Dinerbon Hilversum Cafe Burger
Dinerbon Hilversum Cafe Burger
Dinerbon Hilversum Cafe Burger

Café Burger is een uiterst relaxt horecabedrijf waar u, hoe kan het ook anders, met uw Dinerbon kunt genieten van heerlijke hamburgers. Hamburgers in alle vormen en maten. Wij hebben het bedenken van bijzondere burgers tot een kunstvorm verheven, puur om de mensen ervan te overtuigen dat er het er in Hamburgerland ook verrassend aan toe kan gaan. Alvorens over te gaan op het eten der burgers is het daarvoor ook heerlijk toeven bij Café Burger. Burger is gevestigd in het bedrijvige Hilversum, lekker in het centrum. Bij Burger hanteren wij een concept dat we ‘Tafel en Tap’ noemen. Dat staat voor heerlijk eten, maar ook gezellig een drankje doen. Met uw Dinerbon kunt u bij Burger aanschuiven tijdens de lunch, de borrel of tijdens het diner. Op onze lunchkaart prijken een aantal heerlijke broodjes en tosti’s, maar u kunt natuurlijk ook voor één van onze spannende burgers kiezen.

Nu we het toch over burgers hebben; wij maken de onze van honderd procent biologisch rundvlees dat afkomstig is van een lokale slagerij. Wij beleggen onze burgers niet alleen met rund, maar ook bijvoorbeeld met kip en lam. Ook de vegetariërs kunnen bij ons genieten van een lekkere burger, gezien ons aanbod aan vega-burgers. Wat hoort er nou bij burgers? Gezelligheid ja, maar eigenlijk hadden we het over bier. Daar zitten wij dan ook ruim in. Kom proeven van een heerlijke Vedett of van een Gulden Draak!

Kom met uw Dinercheque langs bij Café Burger en schuif gezellig aan. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10