Eetcafe Gulle Graef Hilversum

Dinerbon Hilversum Eetcafe Gulle Graef Hilversum
Adres
Laanstraat 37
1211HG Hilversum
Telefoon
035 62 45 402
Dinerbon Hilversum Eetcafe Gulle Graef Hilversum
Dinerbon Hilversum Eetcafe Gulle Graef Hilversum
Dinerbon Hilversum Eetcafe Gulle Graef Hilversum

Aan de Laanstraat in Hilversum staat Eetcafé Gulle Graef Hilversum. In dit gezellig ingerichte restaurant kunt u nu uitstekend terecht met uw dinercheque! Een hardwerkend team staat elke dag voor u klaar. Zij werken hard om u een perfecte avond te geven, want dat staat namelijk hoog in het vaandel bij eetcafé Gulle Graef! Het eetcafé is geschikt voor jong en oud. Ga dus gerust na een dagje met uw gezin langs in eetcafé Gulle Graef! Het eetcafé is ook uiterst geschikt voor een etentje met vrienden of voor een collegiaal uitje! Er hangt altijd een goede sfeer in het eetcafé, u zult dus echt in een aangename sfeer uw eten kunnen nuttigen!

In de keuken werken de koks met veel passie en liefde aan elk gerecht die zij bereiden. Op het menu staan onder andere caesar salade, salade gerookte ribeye, salade met gegrilde geitenkaas, nachos gegratineerd met kaas, warm gerookte zalm, vegetarische kroketjes en runder carpaccio. Ook zijn er heerlijke grillgerechten waar u uit kunt kiezen. U kunt gegrilde kip, spareribs, hamburger en kippendijsaté krijgen. Er zijn ook genoeg andere gerechten te krijgen voor uw dinerbon! Voor de jongste bezoekers zijn er ook heerlijke kindergerechten die de koks kunnen maken. De gerechen worden iedere dag vers bereid, dus u zult heel lekker kunnen eten!

Gulle Graef is van maandag tot en met zondag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Ga voor een gezellige avond en perfect eten met uw dinercheque of dinerbon bij eetcafé Gulle Graef in Hilversum!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10