Eten bij Sidney

Dinerbon Hilversum Eten bij Sidney
Adres
Langestraat 94
1211HB Hilversum
Telefoon
035 6243044
Dinerbon Hilversum Eten bij Sidney
Dinerbon Hilversum Eten bij Sidney
Dinerbon Hilversum Eten bij Sidney
Dinerbon Hilversum Eten bij Sidney

Zoek je een restaurant, prachtig gevestigd in een historisch restaurant en beïnvloed door de Franse Keuken, dan moet je naar Eten bij Sidney. Chef de cuisine, Sidney Heinze en zijn vrouw Michelle hebben in 2017 de deuren geopend van dit restaurant. Dat Sidney een uitstekende kok is, bewijst zijn bijdrage aan het ontvangen van een Michelinster bij restaurant Tante Koosje. Daarna kwamen er zwaardere tijden en heeft Sidney in een faillissement gezeten. Maar met Eten bij Sidney is hij weer helemaal terug in 't Gooi en hij heeft in korte tijd een groot aantal gasten tot zich weten te winnen. Aarzel dus niet langer, maar neem je Dinercheque mee naar dit restaurant.

De chefkok omschrijft zijn keuken als basic en puur. Op de menukaart kom je een diversiteit aan gerechten tegen. Voorgerechten als huisgerookte zalm, terrine van eendenlever en tartaar van ossenhaas. Op het hoofdmenu heb je keuze uit onder andere zacht gegaarde Franse boerderij kip, tournedos Rossini en zeetong. Natuurlijk afgemaakt met heerlijke garnituur en zo samengesteld dat alle ingrediënten perfect naar voren komen. De specialiteiten van het huis zijn een echte aanrader en dat zijn er nog al wat. Hou ook een plekje over voor de overheerlijke desserts die op de kaart staan. Zonde om die te laten liggen. Achteraf betaal je de rekening gerust met je Dinerbon.

Je kan online een tafel reserveren op de website van het restaurant. Eten bij Sidney is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 17.00 tot 22.00 uur. Als je zin hebt in een luxe avondje uiteten om jezelf en je gezelschap eens goed te laten verwennen, dan is dit je kans. Zoek je Dinercheque op, nodig je eetpartner uit en reserveer vandaag nog. Je zal een onvergetelijke avond hebben en vast en zeker nog nagenieten van al dat hemels dat je hebt gegeten. Je Dinerbon kan je bijna niet beter besteden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10