Fat Joe's

Dinerbon Hilversum Fat Joe's
Adres
Groest 42
1211EC Hilversum
Telefoon
035 622 9034
Dinerbon Hilversum Fat Joe's
Dinerbon Hilversum Fat Joe's
Dinerbon Hilversum Fat Joe's
Dinerbon Hilversum Fat Joe's

In het mooie Hilversum staat restaurant Fat Joe’s. U kunt nu met uw dinerbon terecht bij dit restaurant aan de Groest. Fat Joe’s is geboren in het zuiden van Italië en opgegroeid in Mulberry Street NYC. Dit is zeker terug te zien aan de menukaart van Fat Joe’s. De inrichting van restaurant Fat Joe’s is chique en bijzonder. Prachtige sierlijke muren en stoelen en een prachtige en speciale bar waar u heerlijke dranken aan kunt drinken! Ook kunt u een stukje in de keuken kijken van Fat Joe’s en komen de heerlijke geuren vanuit deze plek ook het restaurant in. Bij Fat Joe’s kunt u voor verschillende gelegenheden komen. Kom gezellig langs met een groep om bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest te vieren, kom langs met uw gezin voor een fijn gezinsuitje of voor een romantisch diner. Het kan allemaal bij Fat Joe’s!

In de keuken worden heerlijke gerechten bereid. Zo worden er naast de American pasta’s ook een paar pure Italian Classics bereid waarvan de receptuur rechtstreeks uit de keuken van La Mamma komt. Fat Joe’s houdt van pasta, daar staan zij ook bekend om. Bij deze pasta’s serveren zij graag ook hele goede wijn. Dat allemaal voor uw dinercheque! U kunt bij Fat Joe’s gezellig komen lunchen of gaan voor een uitgebreid diner, allebei mag natuurlijk ook!

Het restaurant is 7 dagen per week geopend. De openingstijden kunnen per dag afwisselen tussen 11:00 uur en 1:00 uur. U en uw gezelschap zijn van harte welkom bij Fat Joe’s, zij accepteren ook graag uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10