Foyer Restaurant Club Rex

Dinerbon Hilversum Foyer Restaurant Club Rex
Adres
Groest 23
1211 CZ Hilversum
Telefoon
035 - 6319529
Dinerbon Hilversum Foyer Restaurant Club Rex
Dinerbon Hilversum Foyer Restaurant Club Rex

Restaurant Rex is al jaren een begrip in ’t Gooi en ver daaromheen. Bij Restaurant Rex, gesitueerd in de voormalige bioscoop, kunt u dagelijks terecht voor een lekkere lunch of heerlijk diner. Kenmerkend voor Rex is de sfeervolle art-deco inrichting, gastvrije en deskundige bediening, maar vooral het overheerlijke eten en drinken. Naast de mooie gerechten kunt u hier genieten van een goede cocktail, een koffie vers bereid door onze barista's of een mooi glas wijn. Allemaal met uw Dinerbon! Ons grote terras, waar u gezellig kunt borrelen maar ook uw lunch of diner kunt laten serveren, is in de zomer een gewilde 'hotspot'.

Op de kaart van Rex serveert staan de lekkerste stukken goed vlees, de beste vis en de heerlijkste gamba's. Deze worden bereid op een echte grill door ervaren chefkoks! Specialiteit zijn de heerlijke malse stukken dry aged meat. Dit zijn stukken rundvlees die voor de smaakbeleving eerst enkele weken gerijpt worden in een koelcel. Daarnaast zijn er ook heerlijke keuzes voor de vegetariërs, zoals de risotto met bospaddenstoelen en gefrituurde truffelkaas. Met de lunch voeren wij onze lunchkaart. Hierop staan naast heerlijke vers belegde broodjes en salades ook klassieke warme lunchgerechten.

Voor in het restaurant is de Foyer. Dit is de perfecte plek om van onze uitgebreide drankenkaart te proberen. Onder hetzelfde dak vindt u ook club Rex, waar elke vrijdag en zaterdag nacht de beste dj’s hun muziek draaien. Een perfecte vervolging van uw diner lijkt ons!

Ons restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur geopend. Wij hopen u snel te mogen begroeten en ook uw Dinercheque is welkom! 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10