Helden van Hilversum

Dinerbon Hilversum Helden van Hilversum
Adres
Langestraat 59
1211GW Hilversum
Telefoon
035 737 0614
Dinerbon Hilversum Helden van Hilversum

Wilt u uw dinerbon graag inzetten om heerlijk pannenkoeken te gaan eten met het hele gezin of misschien wel met de hele familie? En dan het liefst in het bruisende Hilversum? Dan hebben wij heel goed nieuws voor u. U kunt namelijk gezellig pannenkoeken komen eten bij pannenkoekenhuis Helden van Hilversum. Bij Helden van Hilversum kunt u pannenkoeken eten in een nieuw jasje. Interactiviteit wordt daarbij zeer belangrijk gevonden. U kunt bijvoorbeeld live in de keuken kijken hoe uw pannenkoeken worden gebakken en deze vervolgens zelf beleggen. Helden van Hilversum staat garant voor een avond die leuk is voor jong en oud, en dat allemaal met uw dinercheque!

Het beslag voor de pannenkoeken die u bij Helden van Hilversum kunt eten wordt gemaakt van scharreleieren, weidemelk en meel, dat afkomstig is uit de historische molen ‘de Windotter’. Deze molen ligt in IJsselstein en bestaat al sinds 1732 en het is een van de weinige molens die nog met echte ouderwetse molenstenen maalt! Dit maakt de pannenkoeken extra bijzonder en geeft ze een verhaal. Deze lekkere pannenkoeken kunt u vervolgens zelf beleggen met zoet of hartig beleg naar keuze.

Wilt u graag een kinderfeestje voor uw kinderen organiseren? Dat kan heel goed bij Helden van Hilversum. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden met uw dinercheque, het team van het pannenkoekenhuis denkt graag met u mee! Klinkt Helden van Hilversum goed? Kom dan snel eens langs of reserveer een tafel bij dit gezellige pannenkoekenhuis. Het team hoopt u snel te mogen ontvangen met uw dinerbon voor een leuke en vrolijke middag of avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10