Lorenza

Dinerbon Hilversum Lorenza
Adres
Langestraat 134
1211HC Hilversum
Telefoon
035 6236217
Dinerbon Hilversum Lorenza
Dinerbon Hilversum Lorenza
Dinerbon Hilversum Lorenza

Gezellig uit eten met uw dinerbon op een leuke, laagdrempelige locatie? Dat kan niet in het mooie Hilversum! Zeker wanneer u een liefhebber bent van de Italiaanse keuken is dit restaurant een aanrader. U bent met uw dinercheque welkom om te komen dineren in Italiaanse stijl bij restaurant Lorenza aan de Langestraat 134. De inrichting van het restaurant is authentiek en bijzonder. Binnen in het hoekpand kunt u plaatsnemen aan een van de tafeltjes waarvan een gedeelte is ingebouwd in houten nisjes, waardoor u met uw gezelschap enigszins in privé setting kunt genieten van het lekkere eten.

In restaurant Lorenza worden al tientallen jaren Italiaanse specialiteiten geserveerd, waaronder knapperige, rijk belegde pizza’s. Naast pizza’s kunt u bij Lorenza echter ook met uw dinercheque komen proeven van verschillende authentieke vlees- en visgerechten. Denkt u hierbij aan ‘Scallopina Al Marsala Speciale’. Dit is een gerecht van kalfsvlees met gedroogde vijgen, marsala en vijgensaus. Iets anders dat u kunt proberen zijn de ‘Scampi Lorenza’, een gerecht van grote garnalen die worden geserveerd in witte wijnsaus. Wanneer u na uw diner nog zin heeft in een zoet dessert dan kunt u de huisgemaakte tiramisu proberen, die op ambachtelijke wijze is gemaakt. Wanneer u dit dessert eet proeft u echt de Italiaanse keuken zoals die bedoeld is!

Bent u nieuwsgierig geworden naar restaurant Lorenza en heeft u zin om met uw dinerbon te gaan genieten van écht Italiaans eten in het centrum van Hilversum? Wacht dan niet langer en reserveer een tafeltje in dit gezellige, authentieke restaurant in het hart van de stad.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10