Mokbar Korean Bistro

Dinerbon Hilversum Mokbar Korean Bistro
Adres
Havenstraat 10
1211KL Hilversum
Telefoon
035 6316853
Dinerbon Hilversum Mokbar Korean Bistro

Wilt u genieten van een unieke ervaring in een prachtig restaurant? Kom dan met uw Dinerbon naar Mokbar Korean Bistro. Dit aparte restaurant ligt aan de Havenstraat in Hilversum waar het sinds een tijdje deel uitmaakt van deze gezellige straat. De oprichters van Mokbar Korean Bistro hebben dit Koreaanse restaurant opgezet na een idee van vrienden. Na een heerlijke kooksessie bij één van hen thuis is besloten om iets te doen met deze geweldige kookkunsten. Dit geeft een extra touch aan de fijne sfeer in dit restaurant.

U kunt in dit restaurant genieten van de Koreaanse keuken. Ieder Koreaans gerecht wat u geserveerd krijgt is gemaakt met passie, liefde en genot. Bovendien is aan ieder recept een twist gegeven om een voor u zo uniek mogelijke ervaring met de Koreaanse keuken te creëren. Naast heerlijk Koreaans eten wordt ieder bord opnieuw weer opgemaakt en geserveerd als een prachtig kunstwerk. In dit sfeervolle restaurant worden uw verwachtingen overtroffen en zult u heerlijk genieten van een avondje uit. Voor een kleine smaak impressie kunt u denken aan Teriyaki Dak Ggochi, Godeungeo Guyi en Bibimbap.

Loopt bij u het water al in de mond bij het horen van deze heerlijke gerechten? Kom dan snel met uw Dinercheque naar Mokbar Korean Bistro om u te laten verwennen door het vriendelijke personeel en een fantastisch menu.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews