Olive Country

Dinerbon Hilversum Olive Country
Adres
Spuisteeg 5
1211 EH Hilversum
Telefoon
035 7721209
Dinerbon Hilversum Olive Country
Dinerbon Hilversum Olive Country
Dinerbon Hilversum Olive Country

Kom lekker eten bij Olive Country in Hilversum. Dit heerlijke restaurant is gelegen aan de Spuisteeg in het centrum van Hilversum. Heb je een dinerbon? Maak hier dan gebruik van voor een voordelig lunch of diner.

Olijf!

Niet voor niets is er gekozen voor de naam Olive Country voor het restaurant. Je kunt hier heerlijke gerechten verwachten uit het land van de olijf! Rijke Griekse gerechten staan er op het menu en andere authentieke gerechten met een moderne twist. Ook kun je hier terecht voor tapasachtige gerechten die je gezellig samen kunt delen. Voor iedereen is er wel iets te vinden op de kaart en het restaurant is ook geschikt voor kinderen.

Fijn personeel

Je wordt bij binnenkomst direct van harte welkom geheten bij Olive Country. Het personeel neemt indien nodig jouw jas aan en wijst je een geschikte plek. Ook wanneer je er niet uitkomt met het menu of bijzondere vragen hebt, zullen zij jou altijd te woord staan. Hierdoor is jouw avondje uit altijd een succes.

Goede sfeer

Ook aan sfeer ontbreekt het niet bij Olive Country. In dit pittoreske Hilversum kun je ook bij Olive Country een heerlijke sfeer verwachten. Het is direct thuiskomen wanneer je binnen bent. Er hangt een goede sfeer en de aankleding van het interieur is aangenaam. Er wordt gedacht aan comfort en stijl en is de ideale plek om tussen de middag te lunchen met collega's, of 's avonds te dineren met familie en vrienden.

Ben jij binnenkort in de buurt van Hilversum? Ga dan eens langs bij Olive Country. Geniet van een heerlijk culinair avondje uit en laat je verrassen door heerlijke gerechten. Heb jij een dinercheque? Vergeet deze dan niet mee te nemen of te vermelden bij het reserveren. Olive Country biedt het complete plaatje!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10