Parc Hilversum

Dinerbon Hilversum Parc Hilversum
Adres
Havenstraat 58
1211 KM Hilversum
Telefoon
035-5337758
Dinerbon Hilversum Parc Hilversum
Dinerbon Hilversum Parc Hilversum
Dinerbon Hilversum Parc Hilversum

Restaurant Parc bevindt zich op één van de mooiste plekjes in Hilversum. Het is gevestigd op de kop van het stadspark De Oude Haven, bovenop de door Dudok ontworpen zand- en zoutbunker. Met uw Dinerbon kunt u allerlei heerlijke eigentijdse gerechten bestellen die voornamelijk zijn geïnspireerd door de Franse en Italiaanse keuken. De chefs en de bediening zetten zich dagelijks in voor een hoge kwaliteit van de gerechten en service. Kom dus gezellig langs met uw Dinerbon.

Bij Restaurant Parc kunt u zowel lunchen als dineren. Tijdens de lunchuren heeft u de keus uit een aantal bijzondere belegde broodjes, salades en een aantal koude specialiteiten. Zo kunt hier echt in stijl lunchen, door vitello tonnato, rundercarpaccio of steak tartaar bestellen. Dat is nog eens wat anders dan een tosti! Ook in de avond is het goed toeven bij Restaurant Parc. Zo kunt u voor slechts €32,50 een wisselend driegangenmenu bestellen, voor als u echt eens even feestelijk wilt dineren met uw Dinercheque. Onder de hoofdgerechten vind u onder andere kalfslende met krokante polenta en op de graat gebakken schol met truffel aardappel. Wat een luxe! De vegetariër wordt hier niet zomaar afgescheept met een loempia of kaastaart. Die wordt ook in de watten gelegd met de bijzondere open ravioli van koolrabi, schuim van Parmezaan en akkerpaddenstoel.

Geniet van unieke smaakcombinaties bij Restaurant Parc. Wat een leuke manier om uw Dinercheque te besteden! Buiten zit u op het mooiste terras van Hilversum met een adembenemend uitzicht over het stadspark.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10