Restaurant Bleu

Dinerbon Hilversum Restaurant Bleu
Adres
Vaartweg 7
1211 JD Hilversum
Telefoon
035-5449993
Dinerbon Hilversum Restaurant Bleu
Dinerbon Hilversum Restaurant Bleu
Dinerbon Hilversum Restaurant Bleu

U kunt nu uw dinerbon ook besteden in Hilversum, en niet zo maar ergens, maar bij het hoogstaande Restaurant Bleu aan de Vaartweg 7! Restaurant Bleu staat voor duurzaam werken met duurzame ingrediënten en producten. Wanneer het kan zullen zij ook biologische en zoveel mogelijk milieubewuste producten gebruiken. Het vlees is vaak van een biologische oorsprong en de vis komt uit een visserij welke alleen aan duurzame vangst doen. De gebruikte groentes zijn vaak verbouwd door de kleinere boeren (ook uit de Beemster). Kom daarvan genieten met uw dinerbon!

Bij restaurant Bleu werken ze met goede producten en willen ze u iedere avond weer verassen met verassende creaties. Deze creaties bieden ze aan in een ongedwongen omgeving. De inrichting van het restaurant is strak en comfortabel. Ook is de omgeving rustig, zodat u volledig kunt genieten van het gerecht. Bleu heeft een makkelijke aanpak: Een drie gangen menu van de kaart voor slechts € 29,95. Ook is het mogelijk om van een drie gangen, een vier gangen menu of meer maken. Wilt u liever zelf een keuze maken van de kaart of wilt u geen geheel menu, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem! U kunt zelf uw ideale avond samenstellen.

Bent u benieuwd geworden naar wat restaurant Bleu u te bieden heeft? Kom dan vooral een keer dineren met vrienden, familie of collega’s en vergeet ook vooral uw dinercheque  niet mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10