Restaurant Fly Inn

Dinerbon Hilversum Restaurant Fly Inn
Adres
Noodweg 43
1213 PW Hilversum
Telefoon
035 - 5771710
Dinerbon Hilversum Restaurant Fly Inn
Dinerbon Hilversum Restaurant Fly Inn
Dinerbon Hilversum Restaurant Fly Inn

Aan het vliegveld van Hilversum kunt u met uw Dinerbon lekker lunchen en dineren en ondertussen u vergapen aan de bedrijvigheid van het luchtruim van Hilversum. Het kan allemaal bij Restaurant Fly Inn. Ook al is het vliegveld van Hilversum klein, toch gebeurd er een hoop. Helikopters die opstijgen, groepen mensen die gaan skydiven en zweefvliegtuigen die landen en opstijgen. Veel bedrijvigheid dus en ideaal voor de liefhebbers van aviatiek. Met uw Dinerbon is er nog een voordeel aan een bezoekje brengen aan Fly Inn. Het restaurant ligt namelijk midden in de natuur tussen de Loosdrechtse Plassen en de Hollandse Rading. Het restaurant is dan ook een prima afsluiting van een stevige wandeling door het bos of over de heide. Na hard werken smaakt de ontspanning natuurlijk nog veel zoeter. Vergeet dus zeker uw Dinerbon niet als u op pad gaat in de buurt.

Bij Fly Inn hebben wij een aantal interessante ideeën over eten en drinken. U kunt met uw Dinercheque bij ons lunchen en dineren, zowel op traditionele wijze als op iets spannendere wijze. Zo kunt u bij ons genieten van eten van de ‘Sizzling Stone’ een concept uit Portugal. Op deze bloedhete steen maakt u zelf de gerechten klaar. Naar eigen smaak uiteraard, dus dat kan heel mooi uitpakken. Ook kunt u bij ons genieten van ‘Food 2 share’, lekkere gerechtjes die u perfect kunt delen met uw tafelgenoot.

Kom een dagje genieten van vliegtuigjes, helikopters en alles daar tussenin en neem uw Dinerbon mee. Dan zorgen wij dat u kunt genieten van een lekker hapje en een drankje bij Restaurant Fly Inn. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
369 reviews
8 . 5 /10