Restaurant Kimono

Dinerbon Hilversum Restaurant Kimono
Adres
Kampstraat 35-41
1211GD Hilversum
Telefoon
035 6295197
Dinerbon Hilversum Restaurant Kimono
Dinerbon Hilversum Restaurant Kimono

Bent u op zoek naar een leuk restaurant om met uw dinerbon te gaan eten in de stad Hilversum? Houdt u daarnaast van Aziatisch eten? Dan hebben wij nu een restaurant in de aanbieding dat zeker bij u in de smaak zal vallen. U kunt vanaf heden namelijk een culinair avontuur beleven met uw dinercheque in het vernieuwde restaurant Kimono aan de Kampstraat 35-41. U kunt bij restaurant Kimono terecht voor een romantisch diner voor twee, maar u kunt zeker ook met een groter gezelschap komen eten en u door de chef laten verassen aan de teppanyaki plaat. Uw eten wordt dan voor uw neus bereid! Verser dan dat kan bijna niet. Een bezoek aan restaurant Kimono staat garant voor een sfeervolle en culinaire avond uit, dus neem snel een kijkje!

De keuken van restaurant Kimono is Japans en Aziatisch. U heeft zelf de keuze om met uw dinerbon a la carte te dineren of te kiezen voor een compleet verzorgd menu. Dit menu heeft minimaal negen gangen, maar u hoeft niet te schrikken want dit zijn kleine gerechtjes! Wilt u liever sushi of sashimi eten? Ook dan bent u bij restaurant Kimono aan het juiste adres en heeft u ruime keuze uit de verschillende soorten rijst en vis.

Laat u verassen door de vele mogelijkheden die dit restaurant u biedt, en kom weer even helemaal tot rust na een hectische dag. Voor de liefhebber van Aziatisch eten die in Hilversum woont is een bezoekje aan dit restaurant echt een must dus wacht niet langer en reserveer een tafeltje bij restaurant Kimono met uw dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews