Restaurant Proeverij de Open Keuken

Dinerbon Hilversum Restaurant Proeverij de Open Keuken
Adres
Laanstraat 31-35
1211HG Hilversum
Telefoon
035 6230777
Dinerbon Hilversum Restaurant Proeverij de Open Keuken
Dinerbon Hilversum Restaurant Proeverij de Open Keuken

Aan de Laanstraat in Hilversum centrum (Weversplein) vindt u Restaurant Proeverij de Open Keuken. U heeft hier het gevoel alsof u bij vrienden aan de keukentafel zit. Een huiselijke sfeer dat is wat Proeverij de Open Keuken wilt creëren. Een plek waar u zich op uw gemak voelt waardoor u extra kunt genieten van verschillende gerechten. U kunt in de zomer genieten op het grote gezellige terras. In de winter schuift u aan de ‘’keukentafel’’ aan die uitkijkt op de open keuken. U kunt vanaf uw plek zien hoe de keukenbrigade te werk gaat. Bij Proeverij de Open Keuken geldt dat de klant koning is. De service van het restaurant is dan ook uitstekend. Het team helpt u graag met adviseren, maar ook met uw andere vragen en wensen. Laat van tevoren even weten als u een allergie hebt, want dan kan het restaurant kijken of zij hiervoor misschien een oplossing kunnen vinden wat betreft de gerechten. Geweldig al die service voor uw dinerbon!

Bij Proeverij de Open Keuken kunt u gezellig eten door met zijn allen te proeven van de ‘Proevertjes’ van het restaurant. Dit zijn internationale minigerechtjes die als voor- en/of hoofdgerecht te bestellen zijn. Deze kunt u ook betalen met uw dinercheque. Ook bied Proeverij de Open Keuken een gevarieerde kaart van gerechten, zoals malse tournedos en een portie goed gemarineerde gamba’s.

Het is echt genieten geblazen als u gaat uiteten bij Restaurant Proeverij de Open Keuken! Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10