Restaurant Robert

Dinerbon Hilversum Restaurant Robert
Adres
Spanderslaan 1
1217DB Hilversum
Telefoon
035 624 5695
Dinerbon Hilversum Restaurant Robert
Dinerbon Hilversum Restaurant Robert
Dinerbon Hilversum Restaurant Robert

LET OP: Accepteert kaarten tot 50eu. 

Op een prachtige locatie bij Hilversum vindt u Restaurant Robert. U zit hier midden in het groen van het Spanderswoud waardoor u echt even het gevoel heeft dat u er tussenuit bent. Hier kunt u terecht voor verfijnde gerechten die geinspireerd zijn op de Franse keuken met enkele internationale uitstapjes. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een echte culinaire smaakbeleving. Onze gerechten bestaan altijd uit verse ingredienten en wisselen mee met de seizoenen. Ons menu verandert gemiddeld eens per twee maanden om u de meest verse en seizoensgebonden gerechten te kunnen bieden. Al vele jaren worden wij met een eervolle vermelding aangegeven in de Michelin gids en daar zijn wij trots op. Verwacht bij ons dan ook creatieve smaaksensaties die u zullen verrassen. Bij ons is de combinatie van de groene omgeving, natuurlijke sfeer en verfijnde kaart het recept voor een smaakvolle en gezellige avond.

Laat u verrassen door de creatieve creaties van onze chefs. Bij ons heeft u met uw dinerbon en dinercheque een avond met verrassende culinaire gerechten. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Restaurant Robert in Hilversum. Ons restaurant is geopend voor diner van dinsdag tot en met zaterdag.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10