Restaurant Su

Dinerbon Hilversum Restaurant Su
Adres
Stationsstraat 36
1211 EP Hilversum
Telefoon
035 - 6248123
Dinerbon Hilversum Restaurant Su
Dinerbon Hilversum Restaurant Su
Dinerbon Hilversum Restaurant Su

In het centrum van Hilversum, vlakbij het station, kunt u met uw Dinerbon genieten van heerlijke Japanse gerechten in Restaurant Su. Bij Su hanteren we een all-in dining concept. Waar het op neerkomt: voor een vast bedrag onbeperkt genieten van onze heerlijke gerechten en fijne drankjes. Zo kunt u met uw Dinerbon in Aziatische stijl een avondje genieten op een ontspannen manier. Het bijzondere aan Restaurant Su is dat ons ‘all-in dining’ concept niet alleen slaat op de sushi, de wok of de Teppan Yaki grill. Het slaat op al onze gerechten en onze bereidingswijzen. Zo kunt u onbeperkt én gevarieerd genieten met uw Dinerbon.

We hebben hem al even aangehaald, de Teppan Yaki grill. Dit is ook onze specialiteit en daar zijn we trots op. U kunt bij deze grill zelf aangeven wat u van ons aanbod aan verschillende soorten vlees, vis en groente wil klaar laten maken op onze grill. Als het klaar is komt ons personeel het naar u brengen uiteraard. Ook kunt u bij ons verse gerechten laten wokken. Stel uw eigen bord samen met vis, vlees en groenten. Overhandig het bord daarna aan onze chef, kies uw favoriete saus uit en wacht ontspannen af terwijl onze chef de sterren van de hemel wokt. Achteraf is het genieten geblazen met uw Dinerbon. Ook kunt u bijvoorbeeld genieten van onze huisgemaakte sushi, waarbij de verscheidenheid ook de liefhebber zal doen verstellen.

Een avondje genieten in Aziatische stijl met uw Dinercheque kan als geen ander bij Su. Wij hopen dan ook dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10