Uncle Dani's Pizza (niet icm acties en aanbiedingen)

Dinerbon Hilversum Uncle Dani's Pizza (niet icm acties en aanbiedingen)
Adres
Groest 7-11
1211 EA Hilversum
Telefoon
035 2031673
Dinerbon Hilversum Uncle Dani's Pizza (niet icm acties en aanbiedingen)
Dinerbon Hilversum Uncle Dani's Pizza (niet icm acties en aanbiedingen)

Let op!: De Diner Cadeaukaart is hier niet te combineren met andere acties of aanbiedingen

Voor de lekkerste pizza’s hoef je niet meer naar Italië. Uncle Dani's Pizza in Hilversum heeft namelijk pizza’s die net zo heerlijk smaken als ze eruit zien en die bekend staan om hun versheid en knapperigheid. Het menu vermeldt veel ‘old school pizza’s’, traditionele pizza’s met tomatensaus, mozzarella en Italiaanse worst. Daarnaast zijn er talloze specialiteiten en premium pizza’s met een royale hoeveelheid ingrediënten. Ook is het mogelijk om hier een pizza met twee smaken te kiezen of je eigen favoriet samen te stellen. Kom al dit lekkers samen met vrienden of familie gezellig proeven en vergeet uiteraard je Dinerbon niet!

Pizzaliefhebbers zal het water in de mond lopen bij het doornemen van de menukaart. De keuze is namelijk enorm en bestaat onder meer uit pizza’s met een Italiaanse, Amerikaanse en Griekse touch. Ook pizza shoarma en een pizza met Hollandse groenten behoren tot de mogelijkheden. Vind je het leuk om je eigen variant te bedenken? Dan is het zeker de moeite waard om langs te komen met je Dinercheque. Met een basispizza of een Italiaanse dunne bodem als uitgangspunt en talloze groenten, vis- en vleessoorten kan je namelijk heel goed zelf bedenken in wat voor een pizza je trek hebt. Ook een extra grote pizza wordt snel voor je in de oven gebakken in deze pizzeria. Voor een zacht prijsje stel je bovendien zelf een salade samen die lekker fris smaakt bij de hartige pizza’s.

Deze modern ingerichte eetgelegenheid is alle dagen geopend om voor jou smakelijke pizza’s en bijgerechten te maken, die je eenvoudig met je Dinercheque kan afrekenen. Wie in plaats van de traditionele tomatensaus op de pizza eens iets anders wil, kan overigens ook kiezen voor andere smaakmakers, van barbecuesaus tot crème fraîche en van pesto tot diverse kaassoorten. Laat je verrassen door de pizzabakkers van Uncle Dani’s Pizza. Zij zullen ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent na je bezoek met je Dinerbon en geen pap meer kan zeggen. Of geen pizza natuurlijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10