Restaurant Hedgehog

Dinerbon Hollandse Rading Restaurant Hedgehog
Adres
Graaf Floris v Weg
3739 NB Hollandse Rading
Telefoon
035 544 63 08
Dinerbon Hollandse Rading Restaurant Hedgehog

In Hollandsche Rading vindt u een restaurant waar iedereen zich thuis voelt. U kunt hier terecht voor lunch diner of gewoon voor een gezellige borrel.

De sfeer bij Restaurant Hedgehog is laagdrempelig en gezellig met warme verlichting en mooi opgedekte tafels. De seizoenen staan centraal bij de menukaart van Restaurant Hedgehog, die overigens zeer uitgebreid is. Vegetariërs of uitgesproken vleeseter: iedereen vindt iets van zijn gading op deze menukaart. Voor de lunch serveert Restaurant Hedgehog bijvoorbeeld carpaccio van rund met pijnboompitten, pesto en parmezaanse kaas, of een heerlijke bourgondische paté, met vijgenchutney en toast. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen voor zalmfilet met Hollandaisesaus en haricots vert gerold in spek, of bijvoorbeeld voor een heerlijk klassiek runderstoofpotje geserveerd met aardappelgratin.

Wilt u hier uw dinerbon of dinercheque inwisselen? Dat kan! Maar let dan op dat u niet op maandag of dinsdag afreist naar Hollandsche Rading, het restaurant is namelijk geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot en met 22.00. Een avondje uit bij restaurant Hedgehog staat dus garant voor een heerlijk avondje culinair genieten in een huiselijke sfeer!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10