Im Aroy

Dinerbon Hoofddorp Im Aroy
Adres
Tussenweg 35
2132CS Hoofddorp
Telefoon
023 7850907
Dinerbon Hoofddorp Im Aroy
Dinerbon Hoofddorp Im Aroy

Let op: Hier kunt u de Diner Cadeau alleen gebruiken om in het restaurant te eten (dus NIET voor afhaal/bezorging)

Bij Im Aroy kuny u met u dinerbon of dinercheque komen genieten van heerlijk Thais eten. Dit stukje Thailand is gevestigd aan de Tussenweg 35 in Hoofddorp. Door de interieur en de wanddecoraties heeft Im Aroy een Thaise uitstraling. Met alle Thaise traditie, zoals het niet krijgen van een mes, voelt zich omringt door Thailand. Genieten van heerlijke authentieke Thaise gerechten met een Singha (speciaal Thais biertje) wie wil dat nu niet?

Onze menukaart is met zorg samengesteld door onze chef kok. Door het gebruik van uitsluitend versproducten beleeft de echt smaakbelevenissen van de Thaisekeuken. Als de bestelling wordt opgenomen wordt u gerecht verse bereid in de keuken. Populaire voorgerechten zijn de Poh Piah, Thod man plaa en de Sate Kai. Dit zijn de Thaise loempia’s, viskoekjes en kipsaté. Met een ruim aanbod van lekker hoofdgerechten is er voor ieder wat wils. Wij beschikken over vegetarische, kip, rund, vis en rijst of mie gerechten. Ook hebben wij vier speciale hoofdgerechten. Één van deze speciale gerechten is de gebonden soep met platte noodles, kip en groenten. Natuurlijk mag een typisch Thai nagerecht niet ontbreken. De Kaauw Nieaw Mamuong, dit is een kleefrijst met mango en kokosmelk.

Enthousiast geworden over deze heerlijke Thaise gerechten? Komen dan met u dinerbon of dinercheque naar Im Aroy. Wij zijn elke dinsdag tot en met zondag van 15.00 uur tot 21.00 uur voor u geopend. Contact opnemen kunt u doen door te bellen naar 023- 78 50 907.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10