Josephines

Dinerbon Hoofddorp Josephines
Adres
Tuinweg 3
2132 DN Hoofddorp
Telefoon
023 5639389
Dinerbon Hoofddorp Josephines
Dinerbon Hoofddorp Josephines

Josephines is een populair restaurant, die ook een vestiging in Aalsmeer heeft. Als je met je Dinerbon een bezoekje brengt aan Josephines, dan ervaar je de sfeer van de Côte d'Azur, gecombineerd met de luxe en allure van het leven in New York. Hier kun je in een ontspannen sfeer en mooi ingerichte ambiance met vrienden of familie genieten van diverse culinaire toppers en uiteenlopende gerechten. Hier geniet je van a la carte, een menu en er zijn bijna dagelijks leuke acties, waarbij je voordeel krijgt. Een ideaal restaurant om met je Dinercheque te bezoeken en te genieten van gemoedelijkheid en luxe.

Hoe ziet de menukaart eruit?

Uit de overzichtelijke menukaart, kies je je voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Voor het voorgerecht kies je uit één van de koude of warme voorgerechten, waar jij maar zin aan hebt. Daarna wordt het lastig kiezen, want je hebt veel keuze uit verschillende hoofdgerechten. De hoofdgerechten zijn dan ook handig gecategoriseerd, zodat je gemakkelijker een keuze kunt maken. Je kiest namelijk tussen vlees- of visgerechten, wokgerechten, curry of pasta. Je ziet, hier kun je je Dinerbon inwisselen voor een grote diversiteit uit gerechten. Als je wel aan een verrassing toe bent, kies dan 'Menu du Chef'. Dit is een driegangenmenu voor een vaste prijs, maar wat je voorgeschoteld krijgt is nog een verrassing. Maar je kunt de chef gerust vertrouwen, dat wat je krijgt zeer smakelijk zal zijn. Uiteraard kies je nadien nog een heerlijke dessert om lekker na te tafelen. Voor de kids staan er diverse kindergerechten op de kaart, met bijvoorbeeld friet of poffertjes.

Acties

Bijna dagelijks heeft Josephines acties, waar je met je Dinercheque van kunt profiteren. Op zondag bijvoorbeeld Family Sunday, waarbij de kinderen gratis mee-eten, als de ouders een driegangenmenu bestellen. De dag erop is het Sparerib Monday. Voor een leuke prijs eet je hier heerlijke spareribs met friet en salade. Op dinsdag is het Steaky Mojito night. Je geniet dan van heerlijke tournedos met friet en salade en een heerlijke mojito. Burger Wednesday is ook zeer populair. Dit is de dag dat je lekker broodjes hamburgers eet met een heerlijke Hertog Jan biertje erbij. Kortom, er zijn genoeg leuke acties om Josephines een keertje uit te proberen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10