l' Hirondelle

Dinerbon Hoofddorp l' Hirondelle
Adres
Boslaan 7
2132RJ Hoofddorp
Telefoon
023 5624628
Dinerbon Hoofddorp l' Hirondelle
Dinerbon Hoofddorp l' Hirondelle
Dinerbon Hoofddorp l' Hirondelle
Dinerbon Hoofddorp l' Hirondelle

l' Hirondelle is een prachtig restaurant dat is gelegen aan de Boslaan in Hoofddorp. Het restaurant is gelegen aan het water en is omringd door prachtige oude treurwilgen. U kunt bij l' Hirondelle binnen of buiten op het terras aan het prachtige water zitten. Met uw dinerbon kunt u hier nu terecht om er even lekker tussenuit te gaan en heerlijk te ontspannen. l' Hirondelle is de geschikte plek voor uw romantische diner, familie etentje, maar ook voor uw feesten en partijen! Laat iedereen meegenieten van uw dinercheque!

Er worden voor u heerlijke lunches en diners klaargemaakt. Zo heeft u bij de lunch de keuze uit verschillende soorten broodjes, soepen, salades, warme gerechten, extra garnituren en nagerechten. Neem bijvoorbeeld langzaam in pesto gegaarde kalfslende, salade met Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus of saté van kippendij met brood, pindasaus, atjar en kroepoek. Voor het diner heeft u keuze uit voorgerechten, hoofdgerechten, extra garnituren en nagerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld beginnen met pompoensoep met Ras el Hanout kruiden, vervolgens een hertenbiefstuk met puree, rode kool en rode port saus en om af te sluiten een crêpes Suzette met vanille ijs. Voor iedereen is er zeker iets lekkers te eten! Ook om te drinken heeft u een ruime keuze aan heerlijke dranken. Ook kunt u bij l' Hirondelle terecht voor een heerlijke High tea!

Het restaurant is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 11:00 uur en 15:00 voor de lunch. Voor het diner is het restaurant van maandag t/m zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur geopend.
Kom gerust langs, l' Hirondelle accepteert graag uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10