The Market Club

Dinerbon Hoofddorp The Market Club
Adres
Kruisweg 995
2132CE Hoofddorp
Telefoon
06 81378811
Dinerbon Hoofddorp The Market Club
Dinerbon Hoofddorp The Market Club
Dinerbon Hoofddorp The Market Club

U kunt nu ook met uw dinerbon terecht bij restaurant PizzaWorks. Het restaurant is gevestigd aan de Kruisweg in Hoofddorp. PizzaWorks heeft een moderne en een sfeervolle inrichting. U zult zich zeker op uw gemak voelen door de warme en gezellige sfeer die heerst in het restaurant. De bediening is uitstekend. Zij helpen u graag met al uw vragen en wensen. Heeft u last van een allergie of heeft u speciale dieetwensen? Laat het dan van te voren even aan het restaurant weten, zodat zij hier eventueel rekening mee kunnen houden. Jong en oud zijn van harte welkom bij PIzzaWorks, op deze manier wordt het voor iedereen een feest!

Wat staat er allemaal op het menu voor uw dinercheque? Er staan verschillende categorieën op de menukaart: kleine trek, pizza, salades, pasta, uit de oven en dessert. Er zal zeker voor iedere eter iets lekkers tussen staan! Alle gerechten worden vers bereid door de koks. PizzaWorks heeft liefde voor verse en verantwoordelijke pizza’s en gerechten, daarom bereiden de koks de pizza’s en andere gerechten vers en worden de pizza’s in de pizzaoven gebakken. U zult dit dan ook zeker terug proeven in elk gerecht dat u kiest. Ook biedt PizzaWorks u verschillende dranken aan.  Neem een heerlijke alcoholische of non-alcoholische drank bij uw uitstekend smakende gerecht!

PizzaWorks is van maandag tot en met zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur geopend. Ga hier zeker snel eens heerlijk dineren met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10