Nooristan

Dinerbon Hoofddorp Nooristan
Adres
Tussenweg 37
2132CS Hoofddorp
Dinerbon Hoofddorp Nooristan
Dinerbon Hoofddorp Nooristan

Heeft u de Afghaanse keuken al ontdekt? Bij Nooristan in Hoofddorp kunt u genieten van de lekkerste Afghaanse specialiteiten. U zult ontvangen worden met Afghaanse gastvrijheid en zullen u alles vertellen over de authentieke Afghaanse gerechten. U bent van harte welkom om de Afghaanse keuken te komen ontdekken met uw dinerbon of dinercheque.

Ons menu bestaat uit echte, traditionele Afghaanse gerechten. Deze variëren van rijstmaaltijden zoals , heerlijk gekruide kebab tot verrukkelijke  vegetarische gerechten. Door uitsluitend te werken met verse en verantwoorde ingrediënten ervaart u de persoonlijkheid van mama’s heerlijke recepten. Om zoveel mogelijk te proeven bieden wij de proeverij aan van de hoofdgerechten. Zo kunt u van elk gerecht een beetje proeven en hoeft u niks te missen. Ons restaurant is vernoemd naar Nooristan, het land van het licht. Dit is een provincie in het noordoostelijke deel van Afghanistan waar u prachtige landschappen met hooggebergten vindt. Wij hopen u bekend te maken met een stukje Afghanistan.

Kom genieten van de Afghaanse keuken bij ons sfeervolle restaurant. Door ons interieur waant u zich voor even in Afghanistan en ervaart u echte specialiteiten uit de regio. Hebben wij u al nieuwsgierig genoeg gemaakt? Kom dan snel langs met uw dinerbon of dinercheque en verbreed je culianire horizon. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10