Restaurant Elders

Dinerbon Hoofddorp Restaurant Elders
Adres
Burgemeester van Stampplein 210-212
2132 BH Hoofddorp
Telefoon
023 5554164
Dinerbon Hoofddorp Restaurant Elders
Dinerbon Hoofddorp Restaurant Elders
Dinerbon Hoofddorp Restaurant Elders

Restaurant Elders vind je aan het Burgemeester van Stampplein 210-212 in het centrum van Hoofddorp. Deze eetgelegenheid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Automobilisten kunnen hun wagen in één van de twee parkeergarages in de buurt van het plein parkeren, terwijl aan de overkant van het plein meerdere bushaltes zijn, waar de hele dag door tal van verschillende stads- en streekbussen stoppen. Het restaurant staat vooral bekend om de gezellige en informele sfeer die er heerst. Daarnaast zijn mensen er graag te gast vanwege de aangenaam warme inrichting en het gevarieerde en vooral ook smakelijke eten en drinken dat er geserveerd wordt. Het etablissement beschikt over een eigen royaal terras, zodat je er op de dagen dat het mooi weer is ook lekker buiten van een hapje en een drankje kunt genieten. Restaurant Elders is elke maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 11 uur ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht.

Omdat deze eetgelegenheid haar deuren al voor het middaguur opent, is het ook een prima locatie om van een lekkere lunch te genieten. Het smakelijke aanbod op de speciale lunchkaart van Restaurant Elders zal je in dat kader gegarandeerd niet teleurstellen. Je hebt ondermeer keuze uit diverse soorten broodjes en salades. Geef je de voorkeur aan een warme hap in de middag, dan serveert deze eetgelegenheid je ook graag ondermeer poffertjes of een uitsmijter, tournedos of hamburger. Uiteraard ben je bij dit etablissement ook aan het juiste adres als je uitgebreid van een overheerlijk diner wilt genieten. Op de dinerkaart tref je een grote diversiteit aan heerlijkheden aan, die varieert van gebraden carpaccio of Fries suikerbrood met brie als hoofdgerecht tot crème brulée of een kaasplank als nagerecht. Daar tussenin bevinden zich vanzelfsprekend ook nog allerlei smakelijke hoofdgerechten. Wat dat betreft geeft dit restaurant je keuze uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Kortom, voor elke smaak wat wils.

Omdat Restaurant Elders een officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, kun je tijdens het afrekenen van al je genuttigde dranken en spijzen zonder problemen het beschikbare saldo ervan gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10