Restaurant-Toko Anak Blitar

Dinerbon Hoofddorp Restaurant-Toko Anak Blitar
Adres
Concourslaan 8A
2132DK Hoofddorp
Telefoon
023 5624737
Dinerbon Hoofddorp Restaurant-Toko Anak Blitar
Dinerbon Hoofddorp Restaurant-Toko Anak Blitar

Hou je van Indonesisch eten? Dan ben je bij restaurant Anak Blitar aan de Concourslaan 8A in Hoofddorp absoluut aan het juiste adres. Het etablissement is op tal van plekken voorzien van items, variërend van rieten stoelen tot aan planten en beelden, die je overduidelijk doen denken aan het prachtige Indonesië. Daarnaast beschikt Anak Blitar over een groot en breed straatterras, zodat je bij goede weersomstandigheden desgewenst ook lekker in de open lucht op z’n Indonesisch kunt gaan tafelen. Het restaurant is alle dagen van de week geopend, maar de openingstijden zijn niet op alle dagen hetzelfde. Op maandag kun je er vanaf 4 uur ‘s middags met je dinercheque of dinerbon terecht, van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 11 uur ‘s morgens en op zaterdag en zondag vanaf 1 uur ‘s middags. Op alle openingsdagen sluit Anak Blitar haar deuren om 9 uur ‘s avonds.

De menukaart bevat meer dan 80 verschillende gerechten die in alle gevallen 100 procent halal zijn. Daarnaast gaat het restaurant er prat op dat men tijdens de bereiding absoluut geen conserveermiddelen gebruikt. Op hoofdlijnen stel je je ramses maaltijd in 4 eenvoudige stappen samen. Bepaal eerst of je voor de kleine, medium of grote variant gaat en maak vervolgens bij stap 2 je keuze uit de basis voor je smulpartij. Die basis kan gewoon uit witte of gele rijst bestaan, maar bijvoorbeeld ook uit een nasi goreng of bami goreng variant. Aansluitend maak je bij stap 3 een keuze meer dan 15 verschillende groentes, waaronder boentjis manis (zoete sperziebonen) en sambal goreng terong (pittige aubergines). Uiteindelijk wordt bij stap 4 je gerecht compleet gemaakt met vlees- of visvarianten, zoals ayam kecap (zoete kip) of daging balado (pittig rundvlees). Alle ramses gerechten worden standaard met gebakken uitjes en sambal goreng telor (pittig ei) geserveerd.

Heb je volop van alle Indonesische lekkernijen genoten en is het moment aangebroken om de rekening voor je genuttigde consumpties te voldoen, dan is het goed te weten dat Anak Blitar acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, zodat je het openstaande bedrag er (deels) mee kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10