Traverse House

Dinerbon Hoofddorp Traverse House
Adres
Kruisweg 985
2132CE Hoofddorp
Telefoon
023-5765172
Dinerbon Hoofddorp Traverse House
Dinerbon Hoofddorp Traverse House

Traverse House is een sfeervolle bar en steakhouse in het centrum van Hoofddorp. Als u hier komt eten met uw Dinerbon, kunt u genieten van moderne barbecue- en grillgerechten die u zeker zullen verassen. Barbecueën beperkt zich niet meer tot het simpel grillen van een stukje vlees, maar heeft zich ontpopt tot een ware kunst waarmee voorheen ondenkbare gerechten worden klaar gemaakt. Dit kunt u allemaal zelf ervaren door middel van uw Dinercheque!

De eigenaren van Restaurant Traverse House hebben de visie dat iedereen zich bijzonder thuis moet voelen in een fijne atmosfeer. De keuken bereidt de heerlijkste grillspecialiteiten met een Mediterraans tintje en er is ook een chique bar met exotische drankjes. Op de menukaart vindt u niet alleen stoere biefstukken, maar ook meer verfijnde vlees-, vis- en vegetarische gerechten. U kunt ook bij Traverse House komen dineren met uw Dinerbon! Onder de hoofdgerechten vindt u bijvoorbeeld verse tonijn van de grill, een veganistische burger, ossenhaas tournedos, lamskoteletten en diverse mixed grills voor de twijfelaars onder ons. Wilt u graag uw Dinercheque besteden aan een uitgebreid diner? Bestel dan het driegangenmenu van €32,95. Overigens kunt u bij Traverse House ook komen lunchen. Dan serveren ze diverse broodjes, salades, soepen en warme gerechten zoals een kipsaté of hamburger.

Traverse House is omringd door meerdere (kleding)winkels en populaire trekpleisters zoals de CineMeerse Bioscoop en Theater en Schouwburg De Meerse. Kom gezellig eten na een dagje shoppen of juist voorafgaand aan uw voorstelling. Dit smaakt extra goed als u daarna kunt betalen met een Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10