Grand Café De Raedt – Hoogkarspel

Dinerbon Hoogkarspel Grand Café De Raedt – Hoogkarspel
Adres
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon
0228 561316
Dinerbon Hoogkarspel Grand Café De Raedt – Hoogkarspel
Dinerbon Hoogkarspel Grand Café De Raedt – Hoogkarspel

Grand Café de Raedt in Hoogkarspel is een fantastisch gezellig restaurant waar u terecht kunt met uw geliefde, voor een familiediner of gewoon gezellig met een grote groep vrienden. De menukaart is zo divers, dat een ieder wat wil zal vinden. En u kunt er gewoon ‘betalen’ met uw dinerbon of dinercheque!

 

De inrichting is er huiselijk, en klassiek. Zoals een echt Grand Cafe betaamt. Ook de sfeer is er ronduit gezellig. Wat betreft de gerechten aan het menu moet u denken aan Zalmfilet van de grill, Sliptong, Oosterse roerbakschotel, of een Saté van de haas. Wilt u een echte Readt klassieker proberen? Kies dan voor de Hamburger “DE READT”. Ook kunt u kiezen voor een verrassings pizza voor 2 personen, om te delen.

 

Voor het dessert zijn er geweldige opties zoals Scropino, Cheesecake of 3 bollen ijs. Ook voor een kindermenu is gezorgd bij De Raedt. Heeft u zin in een High Tea maar dan met alcohol? Cafe De Raedt biedt eveneens de mogelijkheid om een High wine of een High beer menu te bestellen, wat bestaat uit 3 glazen wijn of speciaalbier met verschillende  bijpassende heerlijke hapjes.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10