Restaurant Heren 17

Adres
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon
0228 561316

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Hoogkarspel waar u een leuke culinaire avond kunt beleven met uw dinerbon en met vrienden, familie of collega’s? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt sinds kort namelijk terecht met uw dinercheque bij Restaurant Heren 17, een restaurant dat is gelegen aan de Streekweg 202. Het restaurant staat bekend om de moderne inrichting en de vriendelijke bediening, die u warm zal onthalen wanneer u het restaurant betreedt. Naast een sfeervol restaurant beschikt Heren 17 tevens over een fantastisch terras aan de streekweg, waar u met mooi weer zeer leuk kunt zitten met een drankje en een hapje.

Bij restaurant Heren 17 kunt u met uw dinerbon aanschuiven voor maaltijden uit de Frans – Nederlandse keuken. Hierbij heeft u een ruime keuze uit de verschillende gerechten die staan op het a la carte menu. Iedere maand stelt de chef de cuisine daarnaast een maandmenu samen voor een aantrekkelijke prijs. Dit maandmenu bestaan uit gerechten die zijn vervaardigd van producten die passen bij het seizoen. Stel zelf uw ideale menu samen van de gerechten van de a la carte kaart of laat u door de chef verrassen. Wanneer u met een grote groep wilt komen dineren kan er voor u een speciaal menu samen worden gesteld.

Iedere donderdag tot en met zondag bent u vanaf 17.00 welkom aan de Streekweg 202 voor een gezellige culinaire avond in het restaurant of op het terras. Kom zelf ervaren hoe gastvrij het is bij restaurant Heren 17 en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10