Restaurant Peperonata

Dinerbon Hoogkarspel Restaurant Peperonata
Adres
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon
0228 561316
Dinerbon Hoogkarspel Restaurant Peperonata

Wilt u uw dinerbon graag besteden in een restaurant in Hoogkarspel waar u kunt genieten van het beste dat de Italiaanse keuken te bieden heeft? Dan is restaurant Peperonata voor u echt een aanrader. Restaurant Peperonata is een traditioneel Italiaans restaurant dat is gelegen aan de Streekweg 202. Op deze locatie bevinden zich meerdere restaurants, waarvan Peperonata het goedlopende Italiaanse broertje is. Het restaurant is eenvoudig ingericht, waardoor de focus op het eten komt te liggen en op het gezelschap waarmee u een bezoek brengt aan het restaurant. U kunt bij Peperonata het hele jaar door terecht met uw dinercheque.

In de keuken van restaurant Peperonata wordt gewerkt met verse en pure Italiaanse producten, waardoor de gerechten een authentieke Italiaanse smaak krijgen. Op het menu staat uiteraard de bekende pizza’s met knapperige bodem en vele verschillende smaakvolle pasta’s. U kunt met uw dinerbon echter ook komen genieten van bijzondere Italiaanse vis- en vleesgerechten die worden gemaakt aan de hand van traditionele Italiaanse recepten. Laat u verassen door de verschillende smaken van de pure Italiaanse keuken en vraag de bediening naar de lekkerste bijpassende Italiaanse wijnsoorten. Zij helpen u graag bij uw keuze.

Bent u wel toe aan een avond Italiaans genieten met uw dinercheque? Reserveer dan een tafel bij restaurant Peperonata en dan hoeft u daarna alleen nog maar plaats te nemen. De chefs en de bediening regelen voor u de rest! Het team van Restaurant Peperonata hoopt u spoedig te mogen ontvangen aan de Streekweg 202 voor een gezellige culinaire avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10