Eetcafe de Paerdestal

Dinerbon Hoorn Eetcafe de Paerdestal
Adres
Dubbele Buurt 11
1621JV Hoorn
Telefoon
0229 - 240 403
Dinerbon Hoorn Eetcafe de Paerdestal

Eetcafé de Paerdestal is een van de gezelligste eetcafés die u in het centrum van Hoorn kunt vinden. Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk eten in ruil voor uw Dinerbon. Ze staan bekend om de vertrouwde eetcafégerechten, uitzonderlijke gastvrijheid en de huiselijke en vrolijke inrichting. Als u binnenkomt kijkt u de ogen uit! Een hapje en drankje bij Eetcafé de Paerdestal is met name geschikt in combinatie met een bezoekje aan de schouwburg. Deze ligt er namelijk slechts 100 meter vandaan.

Bij Eetcafé de Paerdestal kunt u gewoon goed eten voor een scherpe prijs. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw Dinercheque betalen. Schuif aan met uw partner, familie of vriendengroep voor een gezellig en smakelijk diner. Bestel eerst een lekker voorgerecht zoals de kalfscarpaccio met tonijnmayo, gebakken camembert met bosvruchtensaus of Volendams gerookte forel op toast. De echte vleesliefhebber zal heel gelukkig worden van het assortiment aan hoofdgerechten. Ruil uw Dinerbon om voor één van de vele gegrilde biefstukken, varkenshaas, eendenbout of 650 gram spareribs. Dat wordt gegarandeerd smullen! In de zomer heeft u misschien meer zin in een frisse maaltijdsalade. Wat dacht u van een salade met gegrilde Halloumi-kaas, perzik, peultjes en pecannoten? Bij de Paerdestal komt iedereen aan z’n trekken.

Neem gerust uw kinderen mee naar Eetcafé de Paerdestal. Zij kunnen ook gewoon gezellig mee eten tijdens uw diner met de Dinercheque. Op het kindermenu vindt u bijvoorbeeld kipnuggets en frikandellen. Uiteraard mogen daarbij de frietjes, de appelmoes en het kinderijsje niet ontbreken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10