Gumbleton

Dinerbon Hoorn Gumbleton
Adres
Grote Noord 14
1621KJ Hoorn
Telefoon
0229 214 845
Dinerbon Hoorn Gumbleton
Dinerbon Hoorn Gumbleton
Dinerbon Hoorn Gumbleton

Opzoek naar een leuke tearoom in Noord-Holland? Dan bent u met uw dinercheque aan het juiste adres bij tearoom Gumbleton. Dit gezellige restaurant vindt u aan de Grote Noord in Hoorn. Als u bij Gumbleton binnenstapt voelt u gelijk de huiselijke sfeer. Er heerst veel gezelligheid, mede door het leuke personeel. Zij ontvangen u meteen met open armen en u wordt uw gehele bezoek vriendelijk behandelt. Voor Gumbleton is het belangrijk dat zowel de service als het eten van goede kwaliteit is! De inrichting van Gumbleton heeft een eigen karakter. Er is gewerkt met veel lichte tinten waardoor de tearoom een frisse uitstraling krijgt. Op de planken langs de muur staan een tal van verschillende theekopjes. Dit geeft een hele gezellige tint aan de tearoom en past heel goed bij het thema English tearoom.

Gumbleton heeft 35 soorten thee vanuit alle windstreken. Naast echte Engelse thee heeft Gumbleton ook thee uit onder andere China, Indonesië India, Japan, Afrika en Marokko. U kunt met uw dinerbon dus kiezen uit heel veel lekkere thee soorten. Door de ruime keuze kunt u vaak iets nieuws proberen! Verder biedt Gumbleton u ook een kopje koffie, uitgebreide High Tea of een hartige lunch aan. De gerechten die u bij de High Tea krijgt zijn op basis van originele Engelse recepten. Zo zijn er scones met clotted cream en jam, maar ook huisgebakken hapjes.

Voor een bijzonder moment, met bijzondere mensen en heerlijk eten en drinken, gaat u met uw dinercheque of dinerbon naar Tearoom Gumbleton!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10