La Cabana Argentina

Dinerbon Hoorn La Cabana Argentina
Adres
Roode Steen 2
1621CV Hoorn
Telefoon
0229-508324
Dinerbon Hoorn La Cabana Argentina
Dinerbon Hoorn La Cabana Argentina

Bent u op zoek naar een goed restaurant in Hoorn? Bent u geïnteresseerd om de Argentijnse keuken te ontdekken of bent u juist al een groot fan? U kunt vanaf nu met uw dinercheque  aanschuiven bij Argentijns restaurant La Cabaña Argentina. In dit knusse restaurant met warme kleuren voelt u zich meteen thuis. De bediening en de koks van het restaurant staan al klaar om u eens (of wederom) volop in de watten te leggen en voor u een fantastische avond te verzorgen.

De Argentijnse keuken staat met name bekend om het bijzondere en smaakvolle vlees. Bij La Cabaña Argentina wordt slechts gewerkt met het beste uit Argentinië afkomstige vlees. Het zijn runderen die met uitsluitend natuurlijke producten worden gevoed en hun hele leven vrij rond kunnen grazen over de Argentijnse pampas. Dit zorgt voor extra mals en smaakvol, en garandeert dat het vlees vrij is van kunstmatige stoffen en hormonen. De Argentijnse bereidingswijze is ook zeer uniek en laat de smaak van het vlees nog beter uitkomen. De keuze uit de verschillende vleesgerechten is zeer ruim. Proef bijvoorbeeld de ‘Churrasco de Cuadril’, een Argentijnse lendebiefstuk. Of ga voor de ‘Bife de Lomo’, een Argentijnse ossenhaas. Naast de traditionele rundvleesgerechten zijn er ook heerlijke lamsgerechten, kipgerechten en gerechten met varkensvlees te bestellen bij Argentijns restaurant La Cabaña Argentina.

Voor de lekkerste steak van Hoorn en omstreken bent u met uw dinerbon van harte welkom bij La Cabaña Argentina. De koks en bediening zien u graag snel. Vergeet niet uw dinercheque  mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10