Percy's

Dinerbon Hoorn Percy's
Adres
Dubbele Buurt 5
1621JV Hoorn
Telefoon
06 25376137
Dinerbon Hoorn Percy's
Dinerbon Hoorn Percy's
Dinerbon Hoorn Percy's

Bij restaurant Percy’s kunt u nu ook terecht met uw dinercheque! Het restaurant is gevestigd aan de Dubbele Buurt in Hoorn. U kunt een mooi en modern ingericht restaurant verwachten met hier en daar Surinaamse tinten die zijn toegevoegd. Het team van Percy’s zorgen er met zijn allen voor dat u kunt genieten van uw maaltijd. Dit betekent niet alleen lekkere gerechten, maar ook het vriendelijk helpen met uw vragen en wensen. U kunt voor verschillende gelegenheden bij restaurant Percy’s terecht. Heeft u een verjaardag te vieren of een vrijgezellenavond? Wilt u een gezellige avond met vrienden of heeft u een romantische date? Dat kan allemaal bij restaurant Percy’s!

In de keuken van restaurant Percy’s staan kok Percy en zijn vrouw Jeanet voor u klaar om de lekkerste gerechten voor u te bereiden! Zij maken de gerechten met de heerlijkste ingrediënten en maken ieder gerecht vers. Hierdoor ontstaan er verrukkelijke gerechten om van weg te dromen, ideaal voor uw dinerbon! De koks zijn heel erg goed in het maken van Surinaamse specialiteiten. Zo kunt u kiezen voor een broodje met kerrie kip, hete kip, kipsaté, saoto soep, roti of een van de vele andere gerechten!

Percy’s is op maandag gesloten, maar staat van dinsdag tot en met zondag elke middag en avond voor u klaar! De openingstijden kunnen per dag verschillen tussen 14:00 uur en 22:00 uur. Maak kennis met de Surinaamse keuken en neem, naast uw vrienden en/of familie, ook uw dinercheque of dinerbon mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10