Restaurant J&T Mos

Dinerbon Hoorn Restaurant J&T Mos
Adres
Nieuwendam 2
1621 AP Hoorn
Telefoon
0229-210621
Dinerbon Hoorn Restaurant J&T Mos
Dinerbon Hoorn Restaurant J&T Mos
Dinerbon Hoorn Restaurant J&T Mos

Therese en Gaby Bezem openden in 2007 Spijckers. Spijckers is inmiddels niet meer weg te denken uit hoorn. Iedereen die in de Coenstad en omstreken woont weet Spijckers te vinden aan de Nieuwendam! De gastvrouw, Therese Bezem, draait al jaren mee in de horeca. De gezellige en warme sfeer, mede dankzij de Therese, doen de gasten graag terugkomen.

Spijckers staat voor culinair genieten op hoog niveau. De keuken heeft een Franse inslag met de nodige Oosterse mystiek. De chef-kok, Gaby Bezem, heeft in de afgelopen jaren door zijn vele culinaire ervaring een eigen kook stijl weten te ontwikkelen. Doordat Gaby zijn eigen stijl heeft weten te ontwikkelen, merk je dat er met liefde gekookt wordt. Alle gerechten zijn huis gemaakt. Gaby zorgt ervoor dat er zorgvuldig gekeken wordt naar welke ingrediënten gebruikt worden. Er wordt dan ook altijd voor de beste ingrediënten gekozen. Ondanks het hoge niveau van koken, probeert Spijckers de prijzen van haar gerechten betaalbaar te houden. Naast de vis- en vleesliefhebbers is er ook rekening gehouden met de vegetarische mensen; de Dinerbon is voor iedereen goed te besteden bij Spijckers! Er is een groot aanbod waarbij er aan iedereen gedacht is.

Spijckers heeft een uitgebreide menukaart. De menukaart heeft een groot aanbod van voorgerechten. Van meerdere soorten salades tot een overheerlijke carpaccio met Yuzu gel en gebakken uitjes. Er zit voor iedereen wat lekkers bij. Bij de hoofdgerechten is de hand van de chef-kok goed te zien. Er is een grote variatie van verschillende soorten hoofdgerechten; de keuken raad dan ook aan om gerechten met elkaar te delen. Niemand hoeft zo een van de heerlijke gerechten te missen! Naast de overheerlijke menukaart heeft Spijckers een uitstekend geselecteerde wijnkaart. Het personeel van Spijckers zal je advies geven over welke wijn bij welk gerecht past. Wacht daarom niet te lang en gebruik jouw Dinercheque om je mee te laten nemen in de culinaire wereld van Spijckers!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews