Restaurant van der Kroft

Dinerbon Hoorn Restaurant van der Kroft
Adres
West 52
1621 AW Hoorn
Telefoon
0229 232 676
Dinerbon Hoorn Restaurant van der Kroft
Dinerbon Hoorn Restaurant van der Kroft
Dinerbon Hoorn Restaurant van der Kroft

Sinds 2010 staat Restaurant Kroft No Nonsense in Hoorn. Het restaurant is opgericht door Patron en Chefkok Patrick van der Kroft. Het restaurant heeft een chique maar ook huiselijke sfeer. Daarnaast wordt u warm verwelkomd door het personeel. Bij binnenkomst zult u dit meteen merken. Restaurant van der Kroft is een restaurant met veel jonge talenten. Er werkt een gepassioneerd team dat ervoor zorgt dat u een fijne en culinaire avond heeft. Restaurant Kroft is dus zeer geschikt voor uw dinercheque als u voor een perfecte avond uit gaat! Ga gerust langs als u een date heeft of als u iets te vieren heeft met vrienden of familie, het personeel maakt het altijd leuk voor u.

Chefkok Patrick is beloond met een Bib Gourmand en dat is ook zeker in zijn gerechten terug te proeven. Koken is voor Patrick een grote passie dat hij met veel overtuiging doet. Er is geen gerecht dat de passe verlaat zonder dat Patrick het heeft goedgekeurd. U zult daarom merken dat elk gerecht klopt van smaak tot presentatie. Op de menukaart staan heerlijke voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en desserts. Zo is er bijvoorbeeld Dungesneden tonijn met wakame, krokante gamba en artisjok, Cuppucino van eekhoorntjesbrood(cepes) met pastinaak, Tarte aux citron met hangop en vanille ijs of eenden filet met boontjes, romige aardappelpuree en jus met dragon. Heerlijke gerechten voor uw dinerbon!

Op maandag en dinsdag is Restaurant Kroft No Nonsense gesloten, maar op de overige dagen is het restaurant geopend van 18:00 uur tot 22:30 uur. De lunch is op aanvraag.
Houdt u van echt lekker eten en wilt u een gezellige avond uit? Ga dan gerust eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10