BOOT eten & drinken

Dinerbon Huizen BOOT eten & drinken
Adres
Ambachtsweg 65
1271 AL Huizen
Telefoon
06 27285010
Dinerbon Huizen BOOT eten & drinken
Dinerbon Huizen BOOT eten & drinken
Dinerbon Huizen BOOT eten & drinken

Wil je binnenkort uit eten in Huizen? Ga dan niet meteen het stadscentrum in, maar ga naar het haventerrein. Hier kun je namelijk uit eten bij restaurant BOOT. Dit restaurant aan de Ambachtsweg in Huizen heeft een uniek uitzicht op het water en een heerlijke menukaart. Neem jouw dinercheque mee naar BOOT in Huizen en geniet van een heerlijk etentje aan het water.

Lunch, diner en borrel

Bij dit restaurant kun je terecht voor een uitgebreide en heerlijke lunch, unieke en smakelijke gerechten op de dinerkaart en natuurlijk kun je komen borrelen. Met een dinerbon is het slim om een plek te reserveren, maar het is niet noodzakelijk. Je kunt altijd langskomen om te zien of er een plek vrij is. De menukaart is altijd vol met interessante en unieke gerechten, daarnaast kun je hier ook altijd voor echte klassiekers terecht. Voor iedereen staat er wel iets lekkers op de kaart.

Op loopafstand van de steigers

Niet alleen het eten is een reden om dit restaurant te bezoeken. De locatie van dit restaurant is ook zeker een reden waarom veel mensen BOOT graag bezoeken. Je geniet van een prachtig uitzicht op het water. Het restaurant is letterlijk op loopafstand van de steigers en biedt een uniek uitzicht op de haven. Je kunt heerlijk binnen zitten en genieten van het uitzicht in een knus interieur, maar het is zelfs mogelijk om buiten te zitten. Diner hier heerlijk buiten in de zomer en geniet van een lekkere borrel in de buitenlucht.

Informeel

BOOT heeft een informele setting en een hip interieur. Je kunt na een dagje varen gewoon meteen aanschuiven bij dit gezellige restaurant. Het restaurant is kindvriendelijk en er zijn speciale menu's voor kinderen. Ook is er aan de veiligheid voor de kleineren gedacht, zodat je ook met kinderen buiten aan het water kunt lunchen of dineren.

Uit eten in Huizen hoeft dus niet in de binnenstad, maar ga eens naar het haventerrein van Huizen. Bezoek BOOT aan de Ambachtsweg en geniet niet alleen van een heerlijke lunch of diner, maar ook van een prachtig uitzicht op het water.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10