Dickens

Dinerbon Huizen Dickens
Adres
Havenstraat 315
1271 GD Huizen
Telefoon
035 88 77 860
Dinerbon Huizen Dickens
Dinerbon Huizen Dickens
Dinerbon Huizen Dickens

Als u zich in Huizen bevindt is het een aanrader om een kijkje te nemen in het nautisch kwartier. Hier vindt u een kruideniers groothandel uit de 19e eeuw waar tegenwoordig een bijzonder pannenkoeken huis in zit. Dit bijzondere restaurant is een plek waar zowel jong als oud kan genieten van een pannenkoek van hoge kwaliteit. Het gaat hier natuurlijk om Eetgelegenheid Dickens. Hier mag elke generatie aan tafel om eens echt te genieten van een goede pannenkoek. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau wordt u hier met open armen ontvangen.

Op de kaart is voor iedereen wel een pannenkoek te vinden waar ze van kunnen genieten. Mocht het toch het geval zijn dat die speciale pannenkoek die u in gedachten heeft niet op de kaart staat dan mag u die ook helemaal zelf samenstellen. Het is immers de bedoeling dat iedereen zich hier welkom voelt.

Vooral voor kinderen is het bij Dickens genieten geblazen. Zij worden met een speciaal kindermenu verwend. Bij dit menu, dat de leuke naam Oliver Twist heeft, krijgen ze niet alleen een heerlijke pannenkoek naar keuze maar ook een toetje waar ze geheid van zullen smullen. Daarnaast zijn ze de hele avond zoet met de Dickens tablet waar verschillende spelletjes op te spelen zijn. Tijdens het eten kunt u Florijnen sparen. Die komen in twee verschillende versies, de zilveren en de gouden. De gouden florijnen zijn wel tien zilveren waard. Deze florijnen zijn niet alleen leuk om naar te kijken maar kunt u ook leuke speeltjes mee kopen in de Winkel van Josephine.

Kortom, een avondje uit eten was nog nooit zo leuk als bij Dickens. Het is werkelijk het leukste restaurant voor Jong en Oud. Laat niet langer op u wachten en kom van een pannenkoek smullen in dit bijzondere restaurant. Vergeet niet om te betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10