Hokkaido Huizen

Dinerbon Huizen Hokkaido Huizen
Adres
Wedekuil 17
1273 SC Huizen
Telefoon
035-5770899
Dinerbon Huizen Hokkaido Huizen
Dinerbon Huizen Hokkaido Huizen
Dinerbon Huizen Hokkaido Huizen

Restaurant Hokkaido aan het Gooimeer serveert al meer dan tien jaar het beste Japanse eten van Huizen. Het restaurant is vernoemd naar het prachtige Japanse eiland in het noorden van het land. Restaurant Hokkaido staat bekend om haar heerlijke authentieke gerechten, die hun oorsprong vinden in familietraditie. Met uw Dinerbon kunt u er terecht voor sushi, sashimi en andere Japanse lekkernijen.

Restaurant Hokkaido is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 17:00 en 22:00. U hoeft hier niet gedachteloos bunkeren met een all-you-can-eat-arrangement, maar écht genieten van de Japanse specialiteiten. Dit is een leuke manier om uw Dinerbon te besteden. Begin uw avond met één van de traditionele voorgerechtjes, zoals misosoep, zeewiersalade, kipspiesjes of tempura. Er is ook een uitgebreid assortiment aan sushi en sushimi.  Ze hebben zowel de traditionele varianten, met komkommer of tonijn, als speciale combinaties. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque de Tempura Kushi Maki: een binnenstebuiten maki met sesam, gevuld met tempura garnalen, pickles, sla, avocado en Japanse mayonaise. Als u niet zo’n fan bent van rauwe vis, moet u eens kijken naar de warme vis- en vleesgerechten. Er is dus voor ieder wat wils!

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Laat u gerust adviseren door het vriendelijke personeel. Dan hoeft u nergens meer aan te denken, maar wordt u volledig in de watten gelegd. Let op: U kunt met de Diner Cadeaukaart alleen a la carte bestellen, dus deze kan niet besteed worden aan een menu. Gelieve van tevoren te reserveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10