Restaurant Mazzel

Dinerbon Huizen Restaurant Mazzel
Adres
Zomerkade 178
1273 SR Huizen
Telefoon
035 524 0900
Dinerbon Huizen Restaurant Mazzel
Dinerbon Huizen Restaurant Mazzel
Dinerbon Huizen Restaurant Mazzel

Vlakbij de oever van het Gooimeer in Huizen ligt het Israëlische Grillroom & Steakhouse Mazzel. Met een mooi uitzicht over het Gooimeer kunt u bij Mazzel smullen van alles wat een Grillroom & Steakhouse in huis zou moeten hebben. Genoegen nemen met een gemiddelde kapsalon is nergens voor nodig als u in de buurt van Huizen bent en een Dinerbon heeft. Een kapsalon maken lijkt een eenvoudige taak. Wat frietjes, döner erover, beetje kaas smelten en afmaken met wat sla. Simpel, toch? Toch niet zo simpel als het lijkt dus. De kunst van een kapsalon is de knapperigheid van de frietjes te behouden, zelfs onder de laag vlees. Het vlees moet van de hoogste kwaliteit zijn. Als dit niet het geval is krijg je al snel slappe en zompige friet. Deze kunst verstaan wij als geen ander bij Mazzel.

Uiteraard is het niet alleen kapsalon dat er blinkt. Aangezien Mazzel ook een steakhouse is kunt u natuurlijk ook genieten van de mooiste lappen vlees. Van biefstuk tot varkenshaas en ossehaas. Ook hebben wij een aantal heerlijke sparerib variaties op de kaart staan. Grillklassiekers als de Mixed Grill staan natuurlijk ook op de kaart. Kip- en visgerechten ontbreken uiteraard ook niet. Dit alles maken wij natuurlijk klaar op een echte houtskool grill. Laat u met uw Dinerbon verrassen door onze vleeskennis en geniet van de drukke, maar gezellige vibe die Huizen te bieden heeft.

Kom met uw Diner Cadeau Dinercheque langs bij Mazzel en ervaar een heuse grill-symfonie. Kom dus lekker snacken en eten bij Mazzel. Hopelijk tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10