Sorpresa Italiano

Dinerbon Huizen Sorpresa Italiano
Adres
Golfstroom 4
1271CP Huizen
Telefoon
035-6316168
Dinerbon Huizen Sorpresa Italiano
Dinerbon Huizen Sorpresa Italiano

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon in Huizen, en houdt u daarbij ook nog eens van Italiaans eten? Dan is restaurant Sorpresa Italiano hét restaurant voor u. Dit gezellige Italiaanse restaurant heet u van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van de beste Italiaanse specialiteiten. U proeft hier echt de Italiaanse keuken op zijn best! Het restaurant is zeer sfeervol ingericht en het warme licht en de metalen elementen zorgen voor een gemoedelijke ambiance waar u zich snel thuis zult voelen. Het restaurant is van woensdag tot en met maandag geopend om voor u een compleet verzorgde avond neer te zetten, echt Italiaans genieten en dat in het Hollandse Huizen!

In de keuken bereid de chef iedere avond met veel liefde voor Italiaans eten de lekkerste pizza’s, pasta’s en grillgerechten. Iedere maandag is het in restaurant Sorpresa Italiano pizza dag. Dit betekent dat u op maandag al kunt genieten van een heerlijke pizza voor € 7,00! U kunt dan kiezen uit alle verschillende pizza’s, dus de kans is groot dat uw favoriete pizza daar ook bij zit!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige en kwalitatief hoogstaande Italiaanse specialiteiten restaurant? Breng dan een bezoek aan restaurant Sorpresa Italiano en laat u verrassen door de chef! U kunt uiteraard met uw dinercheque betalen, dus vergeet deze vooral niet mee te nemen bij uw bezoek aan het restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10